fbpx
Havblikk logo

Camp og overnatting

Lurer du på hva som er beste løsningen for overnatting på Havblikk? Her har vi samlet noen forslag til deg!

Del artikkel:

Festival er ikke bare musikk og moro, det er også reise og opphold, og hva som gir den beste helhetlige opplevelsen er opp til hver og en av oss. Vil du ha den fullstendige festivalopplevelsen og bo i telt? Eller ønsker du å kunne våkne i en seng og spise en god frokost før du begir deg ut på neste dags festival-sprell? Her er noen forslag for hvordan du best skal kunne overnatte på Havblikk!

Camp

Som enhver festival med stolthet for seg selv, har ikke Havblikk bare én camp, men hele to! Disse er tydelig skiltet til fra du kommer av båten, og begge har tilgang til toalett. Campene på Havblikk er helt gratis å benytte seg av, men det er begrenset med plass, så her er det førstemann til mølla.

Campene er et tilbud for Havblikk sine besøkende, hvor formålet er utelukkende å sørge for nok soveplasser, så her er det viktig med gjensidig respekt for de andre camperne og øyens befolkning. Det er ingen direkte innsjekk på campen eller vakter der tilgjengelig etter festivalen er avsluttet. Det er mulig å campe andre steder på øyen, men vær påpasselig å skaffe samtykke fra eventuell landeier.

Toalett- og dusjfasiliteter på Batalden Ishus blir tilgjengelig for alle på campen.

HOTELL

Beklager, men det er ikke noe hotell på Fanøy. Derimot har Havblikk en gunstig avtale med Comfort Hotell i Florø, så om du har billett til festivalen, får du litt snillere priser om du skal overnatte på hotell!

Comfort Hotell ligger i gangavstand fra Florø Kai, og med returbåt til Florø hver kveld, er det enkelt å komme seg frem og tilbake fra øyen for en god natts søvn. NB: returbilletter må bestilles på forhånd, dette kan du gjøre på Tikkio.com.

Vis til billetten din ved bestilling av hotellrom.

Båt

Kommer du med egen båt, og ønsker å sove i den? På Fanøy er det en offentlig gjestebrygge som kan benyttes, men det er ikke mulig å reservere plass, så her er det også førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Derimot ber vi alle som planlegger å ta båten til Fanøy, å gi beskjed, slik at vi har oversikt over hvilket behov det er for båtplasser, og på den måten kan vi forsøke å tilrettelegge ytterligere!


Har du spørsmål, og ikke finner disse på siden PRAKTISK INFO? Send oss en melding, så skal vi forsøke å bistå deg på best mulig måte!


Skrevet av Havblikk
21. desember 2022

Andre nyhetssaker