fbpx
Havblikk logo

Daniel Kvammen

Geilos store sønn har aldri vært kjent for å gjøre noe halvveis og han sparer virkelig ikke på kruttet denne gangen!
Foto Simon Skreddernes
Foto Simon Skreddernes

Del artikkel:

Kvammen har spilt konserter på alt fra landets største festivaler til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda. Fra Gaustadtoppen til Rockefeller. Ulike format, men alltid samme tilstedeværelse for et stadig voksende publikum. Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av den folkekjære artisten alene.

Kvammen har siden han brakdebuterte med sin helt særegne tilnærming til norsk visepop i 2015 blitt kjent for sitt mange sjangermessige krumspring og stadig ekspanderende popsound. Høsten 2022 returnerte han til det akustiske formatet med samleplata «Absolutt klining». Geilos store sønn har aldri vært kjent for å gjøre noe halvveis og han sparer virkelig ikke på kruttet denne gangen. Med seg på platen han har noen av Norges fineste musikere og selveste Kringkastingsorkesteret. Og viktigst av alt: Et sett med kjente og kjære låter som vitner om en artist som har blitt ekte folkekjær siden debuten for syv år siden.

Daniel ga ut sitt fjerde album «Guta som gret» høsten 2021, en skive som leverte ikke mindre enn seks radiosingler og drømmesamarbeid med både Gabrielle og Aslag Haugen fra Hellbillies.


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
8. februar 2023

Andre nyhetssaker