fbpx
Havblikk logo

Blomst

Blomst har nå rotet seg rundt i det norske musikklandskapet i 13 år og har ingen planer om å stoppe med det første. Nå kommer den brutalt ærlige gruppen til Havblikk'23! 🤩
Foto Privat
Foto Privat

Del artikkel:

De er kjent for uhøytidelige og energiske konserter ledet av den fantastiske vokalisten og gitaristen Ida Dorthea Horpestad. Fra scenen skytes det gloser om livets ærligheter. Om alt fra å ha selvtilliten til en lastebil, til å minnes ungdomstiden. Fortvil ikke, kjærlighet er også et tema. Det er jo obligatorisk.

Blomst slapp en EP og en 7” før deres første plate “Blomst” kom i 2015, Sportstemaet ble innført med oppfølgeralbumet “Blomst IL” i 2019. I 2020 tok de en ufrivillig pause fra konserter hvor de heller rettet fokus mot å skrive deres siste album “Triatlon” som kom ut i 2022.

Med nytt blod i form av en bassist Stian har de fått et ekstra gir og hatt et fantastisk år i 2022. Med nye inntrykk og at de endelig er ute på veien igjen, har ny musikk begynt å lure seg inn i setet!


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
14. februar 2023

Andre nyhetssaker