fbpx
Havblikk logo

Datarock

Bergensbandet DATAROCK har holdt det gående i en ung mannsalder, og allerede rukket å spille over 1000 konserter i 36 land på 5 kontinenter. Nå står Havblikk'23 for tur!

Del artikkel:

Bergensbandet DATAROCK har holdt det gående i en ung mannsalder, og allerede rukket å spille over 1000 konserter i 36 land på 5 kontinenter; vi snakker alt fra festivaler som Coachella, Roskilde, Reading og Leads til 20 turneer i USA, og tv-show som Jimmy Kimmel Live. 

Mange har hørt musikken deres i spill som FIFA og reklamer for alt fra Apple, Google, Microsoft og Samsung til Coca Cola – og selv debut-albumet deres endte opp på NME sin liste over årets album og Rolling Stone Magazine sin liste over årets låter.

I 2023 kommer den nye langspilleren «Media Consumption Pyramid» som gjengen har produsert i samarbeid med 5-ganger Grammy vinnende Steve Dub (The Chemical Brothers) i Liverpool, og 2-ganger Grammy-vinnende Mark Rakin (Adele) i Los Angeles, men første stopp er Havblikk’23 og det uforglemmelige live-showet de er kjent jorden rundt for. 


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
28. februar 2023

Andre nyhetssaker