fbpx
Havblikk logo

Darling West

Etter Havblikk'22 fikk vi noen få anbefalinger fra Jarle Bernhoft, og et av dem var Darling West! Vi gleder oss stort over at en av Norges aller fremste liveband kommer til Havblikk'23!

Del artikkel:

Darling West har lagt et hektisk år bak seg, hvor innspilling av nytt album, videre produksjon av deres populære konsept Family Sessions og NRKs årlige julekonsert har stått på programmet. Nå gjør de seg klare til å slippe sitt nye album, Cosmos, og bandet som har blitt omtalt som et av Norges beste liveband skal endelig sette seg i turnébilen og vise frem de nye låtene for publikum. 

Cosmos er lyden av ekspansjon. Ekteparet Kreken har denne gangen involvert de to bandmedlemmene Thomas Gallatin og Christer Slaaen i både låtskriving og produksjon, og sammen har de virkelig videreutviklet Darling West. 

Vestkystpop, cosmic folk, americana, kall det hva du vil – det er til og med innslag av afro blues i de nye låtene – Darling West handler om musikkglede og formidlingsevne, humor og sårbarhet, og de inviterer deg herved inn i sitt univers. 


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
3. mars 2023

Andre nyhetssaker