fbpx
Havblikk logo

Lindsjørn

Oppvokst med Outkast som soundtrack i bilen og Beyoncé som soundtrack foran speilet koker LINDSJØRN sammen musikk og liveshow med bred publikumsappell som er vanskelig å beskrive men helt fantastisk å oppleve!

Del artikkel:

I 2020 slapp LINDSJØRN debutalbumet Flying High; en deilig pakke full av dansbar Hiphop og digg Neo-Soul som har fått strålende omtale både utenlands og innlands. Nå er hun i full sving med å slippe singler fra kommende oppfølger, og ekstremt klar for å erobre enda flere hjerter med sine soul-hop bangers, selvsagt gjennom øretelefoner, men minst like mye fra scenekanten!

«This Norwegian artist captures an international high standard of artistry.»

– Scandinavian soul

«Vokalen er teknisk og yndefuld, og lyden er jazzet og fyldt med poppede gospel-vibes – alt sammen udtrykt i et forfriskende og veludført format. Blød neo-soul og dansevenlig hiphop!»

– Bands of tomorrow

«Lindsjørn har en ubegripelig sterk og imponerende stemme. Hun har et scenetekke som er uhørt for noen så unge og så ferske i en livesammenheng. Det er forfriskende med en vokalist som tør dra på såpass mye som Ingvild Lindsjørn gjør. Hønefossingen og band leverer smittende neo-soul- gospel- synth-pop som jeg håper jeg ser på en festivalscene til sommeren.»

– GAFFA


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
7. mars 2023

Andre nyhetssaker