fbpx
Havblikk logo

AKTIVITET • YOGA

Start lørdagen med en ordentlig økt yoga sammen med Anne Marit. Yogaen tar plass ute i fri natur, dersom været tillater det!

Del artikkel:

LØRDAGSAKTIVITET

Ute-Yoga på Fanøy!

Vil du vere med å gjere uteyoga på Fanøy?

Under Havblikkfestivalen møtast vi for å gjere yoga ute, så nært og tett på naturen og havet vi kan. Vi gjer klassiske yogastillinger tilpassa underlag, vær og omgivelsane. Pustar inn frisk luft og finner ro og stillhet sammen. Passer for alle, enten du aldri har prøvd yoga før eller pleier å praktisere regelmessig. Det er ein 15 minutters gåtur i noko ulendt terreng på slutten som krev moderat kondisjon.

Om været ikkje spelar på lag (regn og vind) legger vi yogatimen innandørs i Batalden Bedehus. Dette vil bli ei litt annleis, men ei like magisk oppleving, tilpassa lokalet.

🎟 150 kr
⏱ 11:00-12:15
🧭 Oppmøte ved Bryggen kl. 10.45. 11.00 går vi.
📝 Påmelding via skjema. Betal innan timen starter.
🧐 Lurt med: joggesko for gåturen da det er for det meste på ein sti. Eventuelt eit sitteunderlag, men det er ikkje nødvendig. Ein varm genser gjer samme nytten 🙂 Myggspray viss det er vindstille og vått.

Om Anne Marit:
Anne Marit har undervist yoga sida 2015, og utdanna seg i Vinyasa Yoga ved Samyak Yoga i India (2017). Ho har også utdanning innan Yin Yang Yoga (2018) ved Sarah Powers/Oslo Yoga, Restorativ Yoga (2023) via Maria Djønne/One Slow Yogi i Bergen, og YOBA Barneyoga (2023).


Skrevet av Havblikk
5. juni 2023

Andre nyhetssaker