fbpx
Havblikk logo

Real Ones

I tre tiår har Real Ones imponert som et fantastisk liveband og som et av Norges mest originale band. Overalt hvor de spiller etterlater de seg dedikerte og smilende fans: Fra Svalbard til Yukon til Shanghai til Calcutta til Brussel til New York til alle de stedene de kommer til å besøke i årene fremover! Snart kan du se Real Ones Havblikk’24!

Del artikkel:

Real Ones startet som et rent folkemusikkband. Som følge av en stadig søken etter nye uttrykk har ensemblet siden da utviklet seg til å bli et av Norges mest særegne band i krysningspunktet mellom folk, pop, rock med klare referanser til verdensmusikk og elektronika.

Real Ones er 5 barndomsvenner fra Bergen som har utviklet sin sound og sine ferdigheter sammen. De har alltid mottatt svært gode kritikker for sine plater og har blitt svært godt mottatt av publikum verden over. Om det har vært på et indianerreservat nord i Canada, foran tusenvis av mennesker i Kina, på en cricketklubb i India, eller på hipsterklubber i London, har Real Ones en egen evne til å begeistre sitt publikum. Grunnen til dette er nok at musikken er særegen og original, men samtidig speiler en lang rekke uttrykk og tradisjoner, og at fremførelsene er av ypperste klasse.


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
22. februar 2024

Andre nyhetssaker