fbpx
Havblikk logo

Local Store

Local Store er bandet der Bjørn Klakegg får utløp for sin forkjærlighet for 70-tallets popmusikk! Artister som Wilco og Dungen, Paul Simons meloditeft og Beatles’ harmonikk har blitt nevnt når folk har prøvd å finne knagger å henge musikken på. Hvordan det egentlig låter er best å finne ut selv på Havblikk’24, siste helgen i juni!

Del artikkel:

Local Store er bandet der Bjørn Klakegg får utløp for sin forkjærlighet for 70-tallets popmusikk sammen med Mattias Krohn Nielsen, Magnus Tveten og Tore Ljøkelsøy. Med musikere fra både jazz- og indie-miljøet tolker de Klakeggs låter, fargelagt av Klakeggs særegne harmoniske vendinger og unike gitarstil. «For en sommerbris av et album dette er!» skrev Popklikk om debutalbumet Magpie and the Moon (2019). 

Oppfølgeren Pink Paper Hearts (2022) var, ifølge Morgenbladet, «…et album der musikalsk dyktighet og intelligens smelter sammen til en velspilt og fullmoden helhet.» Artister som Wilco og Dungen, Paul Simons meloditeft og Beatles’ harmonikk har blitt nevnt når folk har prøvd å finne knagger å henge musikken på. Hvordan det egentlig låter er best å finne ut selv på konsert.


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
4. mars 2024

Andre nyhetssaker