fbpx
Havblikk logo

Michelle Ullestad

Ny, norsk pop fra øverst hylle! Michelle Ullestad har raskt etablert seg som en bemerkelsesverdig nykommer og låtskriver innen det norskspråklige popuniverset, og den siste helgen i juni kommer hun og bandet til festivalen ytterst i havgapet!

Del artikkel:

Michelle Ullestad har raskt etablert seg som en bemerkelsesverdig nykommer og låtskriver innen det norskspråklige popuniverset siden hun ble kåret til Årets Urørt av NRK P3 i 2022.

Hennes låtskrivertalent og ærlige beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet store lovord i norsk presse og musikkbransje, og låter som “Emilie”, “La meg ligge” og “Jeg vil ha mer” har vært i høy rotasjon på nasjonal radio. Sjelden ser vi en artist og låtskriver med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskelige tanker på en så treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop. 

Michelle Ullestad slapp sitt kritikerroste debutalbum “Ingenting varer evig” i oktober, etterfulgt av Norgesturnèen “Evig Høst” med bandet sitt Ullestad United. Albumet ble nevnt av både Dagsavisen og BT’s lister over Årets Beste norske album i 2023. Ullestad er nå klar for å innta en ny festivalsommer og spre mye kjærlighet med det kritikerroste debutalbumet. 

“Michelle Ullestad er de siste årene blitt en av sterkeste nye popstemmene i Bergen. Hun klarer å forene pop og en troverdig inderlighet bedre enn de aller fleste, bare hør på låter som “La meg ligge” og “Mozell” – BT


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
12. mars 2024

Andre nyhetssaker