fbpx
Havblikk logo

Maud

Maud har i løpet av kort tid skapt et særegent drømmende, overjordisk elektronisk popunivers. Hun har høstet lovord både nasjonalt og internasjonalt for sine smakfulle referanser og kombinasjonen av hyperpop, klubb og trance. Den siste helgen i juni står Maud på festivalscenen ytterst i havgapet!

Del artikkel:

Bak artistnavnet Maud, finner vi artist, komponist og produsent Kristine Hoff fra Bodø. Maud har i løpet av kort tid skapt et særegent drømmende, overjordisk elektronisk popunivers. Hun har høstet lovord både nasjonalt og internasjonalt for hennes smakfulle referanser og kombinasjonen av hyperpop, klubb og trance. 

Maud ble i fjor tildelt Nord-Norges største musikkstipend Artic Talent, i tillegg til at hun var en del av det internasjonale talentutviklingsprogrammet Keychange. Siden hun startet å gi ut musikk i 2020 har hun allerede lagt bak seg en EP, et debutalbum, flere singelutgivelser, blitt kåret til Månedens Urørt av P3, fått flere radiolistinger, spilt konserter i London, Rotterdam, København, Malmø, og på festivaler som Øyafestivalen, Tallinn Music Week, Bime PRO, Vill Vill Vest og Festspillene i Nord-Norge. Maud har nå entret 2024 klar til å servere sitt andre album, «The Love That Remains».


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
19. mars 2024

Andre nyhetssaker