fbpx
Havblikk logo

Aktiv Dödshjelp

Bandet tidligere kjent som Norges farligste band, har bestemt seg for å bli Norges farligste band igjen.

Del artikkel:

Med evig penger, trimma lightere, fullada sparksykler og helvete på speed dial er Aktiv Dödshjelp klare for å flykicke alt og alle med debutplata Send Dudes. Det jævlig enkle førstealbumet markerer en ny æra for bandet som startet i en kjeller i Oslo i 2008 med én regel: skru opp hvis du ikke hører deg sjæl. 

Med eksplosive liveshows, «store porsjoner rå energi over knallharde riff og melodisk sinne» (Dagsavisen) og «perfekt, unnasluntrende passe samfunnskritisk poppunk, med de morsomste punktekstene siden Turbonegro solgte pizza» (VG) er det mulig det er DU som må kjenne din besøkelsestid.


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
16. april 2024

Andre nyhetssaker