fbpx
Havblikk logo

Metteson

En av landets mest spennende artister skal avslutte festivalen ytterst i havgapet! Den tyngende følelsen av urettferdighet og håpløshet står sentralt i tekstene hans, mens musikken driver lytteren fremover og ut på dansegulvet - en beskrivende kraft som alltid skjer når Metteson entrer scenen!

Del artikkel:

Metteson har siden debuten skapt store bølger i populærmusikken. Metteson som på rekordtid har sunget seg rett inn i våre hjerter har på ingen måte tatt noe snarvei til å ha voksende publikum i hele Europa. Det har bare gått ekstremt fort. 

Den 3. november kom den første bølgen på ekte når singelen Waves ble sluppet verden over. Der albumets første smakebit, Put It To Sleep, handlet om å tilgi og legge fortiden bak seg så skildrer Waves et menneske som står midt i en storm av følelser, og i et basketak med havet. Den tyngende følelsen av urettferdighet og håpløshet står sentralt i teksten. Mens musikken driver lytteren fremover og ut på dansegulvet. En beskrivende kraft som alltid skjer når Metteson entrer scenen. 

Metteson er headlineren som vi allerede føler at vi kjenner godt, men som først nå skal ut på sin debut-turne. Reisen begynner nå selv om han allerede har oppnådd mer enn fleste gjør gjennom en lang karriere.


GÅ TIL ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK


Skrevet av Havblikk
1. mai 2024

Andre nyhetssaker