AKTIVITETSTILBUD

Før dørene åpner på dag to av festivalen er det et tidsrom hvor vi gjerne vil at du skal kunne oppleve den fantastiske øyen vår! Derfor har vi i samarbeid med øyens flotte Grendalag og andre samarbeidspartnere, meislet ut et aktivitetstilbud som vi håper du vil benytte deg av! Alle inntekter går tilbake til øyens Grendalag og deres prosjekter for å bevare Fanøy som et enestående sted å besøk og bo! 

STORE BATALDEN

Store Batalden er et av våre vakreste fjellturer! På toppen av det 492 meter høye fjellet får man panoramautsikt utover den vide horisonten, og på solfylte dager finnes det ikke en flottere tur. Turen opp tar mellom 45 minutt til 1,5 time, avhengig av ditt eget tempo. Skyss fra Fanøy Kai og til Store Batalden går kl. 10:00, og retur blir kl. 14:00, og koster 150,-. Oppmøte 15 minutt før avgang. Meld deg på til skyss her. 

FISKETUR

Bli med ut på havet i to timer og lev ut din indre fiskedrøm! Pris kr 150,-, inkluderer leie av redningsvest og utstyr. NB: svært begrenset kapasitet, og få plasser! Meld deg på til fisketur her. 

YOGA

Start dagen med en forfriskende økt med ute-yoga. Oppmøte 15 minutter før på Butikken (Batalden Landhandel). Meld deg på til yoga her. 

HAVRAFTING

Opplev øysamfunnet fra havet! Hos Kystrafting får du bli med på en 20 minutters sightseeing i høy hastighet. Avgang hver halvtime mellom 11:00-15:00. Møt opp 15 minutt før din avgang på avmerket område på kartet (se flyer). Pris kr. 350,- per person. Meld deg på til havrafting her. 

RO-KONKURRANSE

Mellom kl. 13:00-15:00 kan du prøve deg på årets mesterskap i roing! Vinneren blir premiert med under festivalen! Pris per forsøk er kr. 20,-. Ingen påmelding nødvendig, bare møt opp på avmerket område (se kart på flyer). 

HANG-OUT SPOT

Vil du bare slappe av, spille noe kubb eller badminton, grille deg en pølse og drikke en kopp kaffe? På Batalden Skule er grillen varm fra 12:00-16:00, og det er mulighet for å kjøpe seg en kopp kaffe. PS: Husk å ta med deg det du vil grille til den selvbetjente grillen!