fbpx
Havblikk logo
17. februar 2023 16:30 Batalden Ishus

ROSSMAN – SOLOKONSERT

Han har blitt en folkekjær artist på Fanøy de siste årene, og i sammenheng med åpningen av Fanøy og Batalden Ishus sin nye pub, inviterer vi til konsert med selveste Rossman på ishuset, fredag 17. februar!

Båt fra Florø: 16:00
Konsertstart: 18:30
Båt til Florø: 20:50

Det er mulig å kjøpe mat og drikke på Batalden Ishus.

Dette er en intimkonsert, og det er kun 60 plasser.

SE ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

Rossman er artisten som den litt rare tanten din elsker, men som også din lillebror har plakater av på veggene. Med en blanding av viser, rock og americana skriver han seg inn i hjertet til de fleste. En verdig arvtaker av den norske visetradisjonen og blir ofte beskrevet som en Øystein Sunde fra Rogaland, mye på grunn av sin til tider rappkjeftede og humoristiske tekster.

Artisten fra Karmøy har vært aktiv på de norske konsertscenene i en årrekke, og begynner nå for alvor å etablere seg som artist, låtskriver og entertainer. Rossman startet sommeren 2020 med det ambisiøse prosjektet om å spille konsert i alle Norges kommuner og har siden det vært en av Norges travleste live-artister. På konsert med Rossman kan du forvente et godt trøkk i stemmen, velskrevne sanger og en god latter!

Hør musikk her:
spoti.fi/3wvyMrTDel arrangement:

Kommende arrangement

Se alle arrangement
28. juni 2024
To dager med 8 dødsfete artister og verdens fineste publikum på verdens fineste Fanøy! Festivalen ytterst i havgapet går av stabelen 28.-...
Les mer