fbpx
Havblikk logo
23. juni 2023 16:00 Batalden Ishus

Havblikk’23

To dager med 8 dødsfete artister og verdens fineste publikum på verdens fineste Fanøy! Festivalen ytterst i havgapet går av stabelen 23.-24. juni 2023!

Festivalen har blitt utsolgt lang tid i forveien hvert år, og i år som i fjor kan du kjøpe billett med solgaranti dersom du er tidlig ute! Det betyr at dersom det mot all formodning skulle begynne å regne, å får du en regnpakke bestående av en unik Havblikk t-skjorte, en regnponco, en fet sticker og verdens beste fiskekake!

SE ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

OVERNATTING:
På Fanøy kan du bo i telt på campen, eller komme med egen båt. Det vil også settes opp returbåter fra Fanøy-Florø etter festivalen hver dag, så det er også mulighet for å bo på hotell i Florø. Les mer om dette her.

REISE:
For å komme seg til Fanøy må man ta rutebåt fra Florø Kai til Fanøy Kai. Følg med på rutetidene på entur.no

MAT & DRIKKE:
Vi streber alltid etter kvalitet, så festivalen vil ha nydelig mat og drikke som holder deg i gang! OBS: Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt.

Fri aldersgrense. Barn under 13 år får gratis inngang.

OBS! Det blir fotografert og filmet på området.

Kjøpte billetter refunderes ikke. Programendringer kan forekomme. Kansellering av artister/band og påfølgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billetten. Refusjon gives kun ved avlysing av heile arrangementet.

GÅ TIL FESTIVALSIDEN


Festivalpass

1299,-


Del arrangement:

Kommende arrangement

Se alle arrangement
28. juni 2024
To dager med 8 dødsfete artister og verdens fineste publikum på verdens fineste Fanøy! Festivalen ytterst i havgapet går av stabelen 28.-...
Les mer