fbpx
Havblikk logo
25. mai 2023 16:30 Batalden Ishus

MISTY COAST – DUOKONSERT

Siden Misty Coast sitt debutalbum i 2017, har bandet vært på turnéer i Japan, UK og Europa, spilt en rekke klubbkonserter og festivaler i Norge, vært nominert til Spellemannprisen og mottatt strålende kritikker i inn- og utland. I 2021 stod de på festivalenscenen på Havblikk’21, og i mai inntar duoen ishuset!

Båt fra Florø: 16:00
Konsertstart: 18:30
Båt til Florø: 20:50

Det er mulig å kjøpe mat og drikke på Batalden Ishus.

Dette er en intimkonsert, og det er kun 60 plasser.

SE ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

Misty Coast er drømmepop-barnet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust, kjent fra Bergens støymestere, The Megaphonic Thrift. Etter ti år på veien med forsterkere skrudd på 11, turnéer med store indiehelter som Dinosaur Jr og Stephen Malkmus, Spellemannpris på hylla, lettere tinnitus og strøjobber hjemme for å spe på rockelønna, bestemte Frøkedal og Myklebust seg for å justere oppskriften og koke i hop et nytt heksebrygg. Denne gangen skulle ikke det vakre skjules bak et teppe av støy, men popmelodien skulle få ligge oppå pleddet.

Siden Misty Coast sitt debutalbum i 2017, har bandet vært på turnéer i Japan, UK og Europa, spilt en rekke klubbkonserter og festivaler i Norge, vært nominert til Spellemannprisen og mottatt strålende kritikker i inn- og utland. Misty Coast er kjent for sine sterke gitarhooks, sløye basslinjer og fengende, drømmende vokalmelodier, og man kan dra paralleller til band som Cocteau Twins, PJ Harvey og Broadcast.

Legendariske Ben Willmott fra Electronic Sound Magazine har beskrevet musikken som «Sonic gorgeousness», mens Atwoowood Magazine kaller det hele “a psych-pop daydream”.

I fjor slapp Misty Coast tre nye enkeltlåter, Brainchild, The End of the Beginning og The Crossing, som blant annet førte med seg høy rotasjon på NRK P13. Nytt album kommer til høsten, men før den tid er Misty Coast ute på en liten duo-turné for å teste nytt materiale og lufte gamle låter i nedstrippede versjoner.

Hør musikk her:
Spotify


Ordinære billetter

265,-


Del arrangement:

Kommende arrangement

Se alle arrangement
28. juni 2024
To dager med 8 dødsfete artister og verdens fineste publikum på verdens fineste Fanøy! Festivalen ytterst i havgapet går av stabelen 28.-...
Les mer