FRIVILLIG

Festivalavvikling er mye arbeid, mer enn vi klarer å gjennomføre på egen hånd. Derfor er vi avhengig av engasjerte mennesker som ønsker å være med oss å gjøre dette arrangementet så bra som overhode mulig!

Har du lyst til å være med å arrangere festival på Fanøy?

Vi trenger deg til:

BAR

Vi trenger folk som liker å være sosiale, er serviceinnstilt men streng der det trengs og som gjerne vil servere edle dråper til tørste festivaldeltakere.

BILLETT

Du er det første festivaldeltakerne møter. Her søker vi blide og service innstilte frivillige. Du jobber med salg av billetter, innslipp og akkreditering.

TRIVSELSVAKT / RUNNER

For at festivalen skal bli en amazing opplevelse for alle parter er det viktig at alt er på stell og at alle har det bra.
Du sørger for god trivsel både blant festivaldeltakere og frivillige, samt at området er rent og pent.

SCENE RIGG 

Vil du være med flinke teknikere å bygge scene? Vi trenger noen ivrige og interesserte frivillige til å være Teknisk Ansvarlig sine ekstra sett med hender før, under og etter konserten. Vi søker folk som liker fysisk arbeid og gjerne vil få et lite innblikk i teknikken bak showet.

OMRÅDE RIGG

Vi søker deg som vil være med å rigge området både opp og ned. Vi jobber dagene i forkant av festivalen med å rigge opp området, og søndagen brukes på å rigge alt ned igjen. Dette innebærer alt fra å laste utstyr, sette opp skilt, snekre bar, sette opp telt osv.

VAKT

Mange mennesker på et lite område, hånd i hånd med alkohol og festligheter fordrer at noen ansvarlige mennesker er tilstede for å tre inn om noe går galt. Som vakt jobber du i et tett vakt-team, skuer området og passer på at alle har det bra til enhver tid.

Alle kan ønske seg jobber, og de fleste får oppfylt ønsket sitt. Men – vi kan dessverre ikke garantere førstevalg til alle.

Når du melder deg som frivillig, godkjenner du også avtalen om frivillig arbeid ved kulturarrangement, som er en del av påmeldingsskjemaet.

For spørsmål, send e-post til oss på mail@havblikk.net