fbpx
Havblikk logo

Festivalavvikling er mye arbeid, mer enn vi klarer å gjennomføre på egen hånd. Derfor er vi avhengig av engasjerte mennesker som ønsker å være med oss å gjøre dette arrangementet så bra som overhode mulig! Som frivillig på Havblikk’24 jobber du én dag og får fri til å gå på festivalen den andre.


Bar

Har du en indre servicearbeider? I baren trengs folk som liker å være sosiale, er serviceinnstilt men streng der det trengs, og som gjerne vil servere edle dråper til tørste festivaldeltakere!


Mat

Rett ved siden av baren, serveres maten. Den er ferdig forberedt av Fanøy sin flotteste kokk, og alt du trenger å gjøre er å sette sammen retten, fylle på ingredienser der det mangler, og være et ekstra par hjelpende hender dersom det er behov for det.


merch

Vil du være med og spre Havblikk sitt glade budskap gjennom fashion? Her søker vi blide og serviceinnstilte frivillige for å stå i merchboden og selge fet festival- og artist-merch!


Vakt

Mange mennesker på et lite område, hånd i hånd med alkohol og festligheter fordrer at noen ansvarlige mennesker er til stede for å tre inn om noe går galt. Som vakt jobber du i et tett vakt-team, skuer området og passer på at alle har det bra til enhver tid.


Orden

Plastkopper og papptallerkener på avveie, mangel på toalettpapir på toalettet, tomt for antibac. Dette er bare noen av problemstillingene som dukker opp når mange mennesker er samlet på et lite område, og derfor er frivillige som jobber med orden noen av de viktigste rollene for å ivareta at Havblikk blir en god festivalopplevelse for alle deltakerne!


To dager på, to dager av

Kommer du litt i forkant av festivalen? Da kan du være med på det som skjer før festivalen starter! Dette inkluderer mange små oppgaver, som for eksempel å jobbe i Havblikk sin kafé som er åpen frem til festivalen starter, og på aktivitetstilbudet på lørdagen hvor det trengs engasjerte frivillige. Eller som vaffelrøre-ansvarlig! Jobber du to dager før festivalen finner sted, får du også fri til å gå på festivalen begge dagene!


Alle kan ønske seg jobber, og de fleste får oppfylt ønsket sitt. Men – vi kan dessverre ikke garantere førstevalg til alle.

Når du melder deg som frivillig, godkjenner du også avtalen om frivillig arbeid ved kulturarrangement, som er en del av påmeldingsskjemaet.

For spørsmål, send e-post til oss på mail@havblikk.net