Festivalavvikling er mye arbeid, mer enn vi klarer å gjennomføre på egen hånd. Derfor er vi avhengig av engasjerte mennesker som ønsker å være med oss å gjøre dette arrangementet så bra som overhode mulig! Som frivillig på Havblikk’21 jobber du én dag og får fri til å gå på festivalen den andre.

Har du lyst til å være med å arrangere festival på Fanøy?

Vi trenger deg til:

BAR

Vi trenger folk som liker å være sosiale, er serviceinnstilt men streng der det trengs og som gjerne vil servere edle dråper til tørste festivaldeltakere.

BILLETT

Du er det første festivaldeltakerne møter. Her søker vi blide og serviceinnstilte frivillige. Du jobber med salg av billetter, innslipp og akkreditering.

VAKT

Mange mennesker på et lite område, hånd i hånd med alkohol og festligheter fordrer at noen ansvarlige mennesker er tilstede for å tre inn om noe går galt. Som vakt jobber du i et tett vakt-team, skuer området og passer på at alle har det bra til enhver tid.

OMRÅDE RIGG (obligatorisk)

I tillegg til alt ovenfor er kanskje det mest fundamentale som trengs å gjøres, å rigge opp og ned festivalen. Havblikk er en relativt liten festival, så om alle tar i et takt 1-2 timer tidligere på dagen om du jobber på fredagen, eller etter festivalen på lørdagen, så går denne jobben raskt unna!

Alle kan ønske seg jobber, og de fleste får oppfylt ønsket sitt. Men – vi kan dessverre ikke garantere førstevalg til alle.

Når du melder deg som frivillig, godkjenner du også avtalen om frivillig arbeid ved kulturarrangement, som er en del av påmeldingsskjemaet.

For spørsmål, send e-post til oss på mail@havblikk.net

FRIVILLIG-REGISTRERINGEN ER NÅ STENGT