Havblikk logo

Festivalavvikling er mye arbeid, mer enn vi klarer å gjennomføre på egen hånd. Derfor er vi avhengig av engasjerte mennesker som ønsker å være med oss å gjøre dette arrangementet så bra som overhode mulig! Som frivillig på Havblikk’23 jobber du én dag og får fri til å gå på festivalen den andre.


Opprigg & nedrigg

Opprigg & nedrigg Er du med på opprigg og nedrigg jobber du faktisk to dager, men får til gjengjeld fri under hele festivalen! Her trengs engasjerte personer som kan stå på én dag dagen før festivalen for å rigge opp området, og én dag dagen etter festivalen for å rigge ned.


Bar

Vi trenger folk som liker å være sosiale, er serviceinnstilt men streng der det trengs og som gjerne vil servere edle dråper til tørste festivaldeltakere.


Billett & merch

Du er det første festivaldeltakerne møter. Her søker vi blide og serviceinnstilte frivillige. Du jobber med innslipp og akkreditering, og når hovedinnslipp er ferdig, står du i merchboden for å selge fet festival. og artist-merch! 


Vakt

Mange mennesker på et lite område, hånd i hånd med alkohol og festligheter fordrer at noen ansvarlige mennesker er tilstede for å tre inn om noe går galt. Som vakt jobber du i et tett vakt-team, skuer området og passer på at alle har det bra til enhver tid.


Mat

Rett ved siden av baren, serveres maten. Den er ferdig forberedt av Fanøy sin flotteste kokk, og alt du trenger å gjøre er å sette sammen retten, fylle på ingredienser der det mangler, og være et ekstra par hjelpende hender dersom det er behov for det.


Trivsel

Plastkopper og papptallerkener på avveie, mangel på toalettpapir på toalettet, tomt for antibac – dette er bare noen av problemstillingene som dukker opp når mange mennesker er samlet på et lite område, og dersom er frivillige som jobber med orden og trivsel noen av de viktigste rollene for å ivareta at Havblikk blir en god festivalopplevelse for alle deltakerne! 


Alle kan ønske seg jobber, og de fleste får oppfylt ønsket sitt. Men – vi kan dessverre ikke garantere førstevalg til alle.

Når du melder deg som frivillig, godkjenner du også avtalen om frivillig arbeid ved kulturarrangement, som er en del av påmeldingsskjemaet.

For spørsmål, send e-post til oss på mail@havblikk.net