PRAKTISK INFO 

 

HAVBLIKK’19:

Lørdag 29. juni arrangeres for første gang festivalen Havblikk’19, på øyen Fanøy utenfor Florø i Sogn & Fjordane! På scenen på det lille festivalområdet langs vannkanten står fire artister.

Om du ønsker en dagstur ut til festivalen, eller om du kommer langveisfra og trenger et sted å sove, har vi lagt til rette for at du skal få en så bra festivalopplevelse som mulig. Forskjellig praktisk informasjon finner du på denne siden. Nøl ikke med å sende oss en melding om du lurer på noe.

TIDER:

FESTIVALEN

14:30 - Båt fra Florø til Fanøy (Fjordglytt)

15:30 - Havblikk åpner
18:00 - Første konsert starter
23:30 - Siste konsert slutter

00:30 - Båt fra Fanøy til Florø

CAMPEN

15:30 - Camp-området åpner fredag
15:30 - Camp-området stenger søndag


FANØY

Ytterst i havgapet utenfor Florø i Sogn & Fjordane ligger den idylliske perlen Fanøy. Omgitt av åpent hav, holmer og høye fjell blomstrer det lille øysamfunnet. Det er ikke før nå at øyen strekker seg utenfor fylkesgrensene for å vise Norge hvilken skatt som ligger skjult blant bølgene.

Selve festivalen holdes i år utenfor selskapslokalet og ferieleiligheten Batalden Ishus. Den restaurerte bygningen fra 1936 har full bevertning om sommeren, men lørdag 29. juni er det duket for musikk og kultur! Batalden Ishus ligger midt i smørøyet. Scenen ligger langs vannkanten og årets første dukkert, rett over veien er festivalcampen, og 30 meter bortenfor ligger rutebåtkaien og Batalden Landhandel.

Fanøy er omringet av høye fjell og nydelige turer! Ta på deg turskoene og shortsen, fyll på vannflasken og ta jolla til nærmeste topptur. Det er ingenting som slår å stå på toppen av verden og se så ut over havet så langt øyet kan se.


BÅTPLASS

61°38’12.0”N  •  4°49’05.7”E

Kommer du med egen båt kan du legge til på et av de tilgjengelig bryggene på øyen. Det er et begrenset antall båtplasser, så det er første mann til mølla-prinsippet som gjelder. Ikke alle bryggene gir tilgang til landstrøm.

Gi oss beskjed om du planlegger å komme med egen båt på forhånd, og vi sender deg en mail med kontaktinformasjon til havneansvarlig som losjer deg til en ledig båtplass. Dette gjøres enten på mail eller i sammenheng med forhåndskjøp av festivalpass.

båt.png

CAMP

Rett over veien for Batalden Ishus hvor festivalen finner sted, er det et område tilgjengelig for å sette opp telt. Det er ingen avgift for å sette opp telt, men det er begrenset med plass og førstemann til mølla-prinsippet gjelder, så vi oppmoder de som har ønsker å ta med telt å gi beskjed på forhånd. Dette gjøres i sammenheng med forhåndskjøp av festivalpass, og bidrar til å gi oss en oversikt over hvor mange som ønsker å campe slik at vi kan gi beskjed i god tid om campen blir full.

Campen er et tilbud for Havblikks besøkende, hvor formålet er utelukkende å sørge for nok soveplasser. Vi forventer fremragende oppførsel på campområdet og gjensidig respekt de andre camperne og øyens befolkning. Det er ingen direkte innsjekk på campen eller vakter der tilgjengelig etter festivalen er avsluttet. Det er mulig å campe andre steder på øyen, men vær påpasselig å skaffe samtykke fra eventuell landeier.

Toalett- og dusjfasiliteter på Batalden Ishus blir tilgjengelig for alle på campen.

camp.png

ALKOHOL OG ALDERSGRENSE

Havblikk har ingen aldersgrense. Det er salg av alkohol på festivalområdet så personer under 18 år vil få egne festivalbånd som indikerer alderen.

  • Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som openbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol og utvist frå festivalen.

  • Personer OVER 18 år, som blir observert å kjøpe/servere alkohol til person(er) UNDER 18, blir utvist frå Havblikk.

NB: Husk gyldig legitimasjon – bankkort med bilde, førarkort eller pass.

Asset 7.png

Ikke tillatt på festivalområdet

  • Medbrakt mat og drikke 

  • Grill/annet påtenningsutstyr 

  • Skarpe gjenstander

Ikke tillatt på festivalcampen:

  • Ting som ikke er tillatt i følge norsk lov

Asset 9.png