fbpx
Havblikk logo

Praktisk Info

Her har vi samlet alt du måtte trenge å vite vedrørende Havblikk’24!
Savner du noe informasjon? Send oss en melding her!

Billetter til festivalen finner du her!

Returbilletter til Florø etter siste konsert finner du her!

Teltplass til campen finner du her!


Reisen

Som det ligger i navnet er Fanøy en øy, og da følger det med at sjøveien er veien man tar for å komme seg dit. Om du ikke har egen båt finnes det hovedsakelig tre alternative reiseruter du kan ta, og felles for disse er et og samme knutepunkt – nemlig Florø Kai.

FLY: Florø har sin helt egen lufthavn som er knyttet til Oslo, Bergen, Stavanger, Molde og Ålesund. Fra Florø Lufthavn til Florø Kai kan man ta både buss og taxi for en billig penge, mer info finner du her.

BIL: Tar du bilen til Havblikk’24? Bilen kan du parkere på Florø Kai, like ved der båten går fra.

BÅT: Kanskje Norges vakreste båttur får du fra Bergen-Florø med Norled, og i tillegg legger båten til ved Florø Kai, så veien videre til Fanøy blir sømløs! Billetter kan du kjøpe her.

Om alt har gått som det skal vil du finne deg selv stående på Florø Kai med et knippe utvalg båter du kan ta, men for å komme deg til Fanøy må du sørge for at du går på båten Sylvarnes som går til Fanøy. Rutetider:

TIL FESTIVALEN (FLORØ-FANØY)

FREDAG
11:35 – Florø Terminal – Fanøy Kai
14:35 – Florø Terminal – Fanøy Kai

LØRDAG
10:00 – Florø Terminal – Fanøy Kai
14:30 – Florø Terminal – Fanøy Kai

FRA FESTIVALEN (FANØY-FLORØ)

FREDAG
Egen rute etter siste konsert. Billetter finner du på Tikkio.
23:30 – Havblikk-rute
00:30 – Havblikk-rute

LØRDAG
Egen rute etter siste konsert. Billetter finner du på Tikkio.
23:30 – Havblikk-rute
00:30 – Havblikk-rute

SØNDAG
TBA


Båtplass

61°38’12.0”N  •  4°49’05.7”E

Kommer du med egen båt kan du legge til på gjestebryggen. Det er et begrenset antall båtplasser, så det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Ikke alle bryggene gir tilgang til landstrøm.

Gi oss beskjed om du planlegger å komme med egen båt på forhånd, slik at vi har en oversikt over antallet båtplasser det er behov for. Dette gjøres enten på mail eller i sammenheng med forhåndskjøp av festivalpass.


Camp

I kort gange fra Batalden Ishus hvor festivalen finner sted, er det et område tilgjengelig for å sette opp telt. Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, så vi oppfordrer de som har ønsker å ta med telt å kjøpe teltplass på forhånd. Dette gjøres på Tikkio, og bidrar til å gi oss en oversikt over hvor mange som ønsker å campe slik at vi kan gi beskjed i god tid om campen blir full.

Du kan også kjøpe teltplass med frokostpakke! Da kan du hente deg en valgfri sandwich og kaffe eller te i kaféen ‘Den Glade Kroat’, både lørdagen og søndagen!

En teltplass inkluderer et 3×3 meter ferdig oppmålt område på Havblikk sin camp. På campen vil det bli tilgang til vann og toalett, og det vil bli mulighet for å låne dusj på Batalden Skule.

Det er ikke lov med primus, engangsgrill eller annen bruk av åpen flamme på campen.

Campen er et tilbud for Havblikk sine besøkende, hvor formålet er utelukkende å sørge for nok soveplasser. Vi forventer fremragende oppførsel på campområdet og gjensidig respekt de andre camperne og øyens befolkning. Det er ingen direkte innsjekk på campen eller vakter der tilgjengelig etter festivalen er avsluttet. Det er mulig å campe andre steder på øyen, men vær påpasselig å skaffe samtykke fra eventuell landeier.


Mat & drikke

Fanøy ligger midt i verdens største matfat, så da sier det seg selv at maten er en naturlig del av festivalopplevelsen! En spennende festivalmeny er under utvikling!

I baren finner du sortiment fra lokale bryggeri og drikkeprodusenter.


Alkohol og aldersgrense

Havblikk har ingen aldersgrense. Det er salg av alkohol på festivalområdet så personer under 18 år vil få egne festivalbånd som indikerer alderen.

Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som åpenbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol og utvist frå festivalen.

Personer OVER 18 år, som blir observert å kjøpe/servere alkohol til person(er) UNDER 18, blir utvist frå Havblikk.

NB: Husk gyldig legitimasjon – bankkort med bilde, førerkort eller pass.


Ikke tillatt på festivalområdet


Se arrangement på Facebook