PRAKTISK INFO

PROGRAM

FREDAG

Dørene åpner – 15:30

 – 18:00
 – 19:15
 – 20:30
 – 21:45

Returbåt Florø – 23:15

LØRDAG

15:30 – Dørene åpner

18:00 – 
19:15 – 
20:30 – 
21:45 – 

23:15 – Returbåt Florø

BÅTPLASS

61°38’12.0”N  •  4°49’05.7”E

Kommer du med egen båt kan du legge til på gjestebryggen. Det er et begrenset antall båtplasser, så det er første mann til mølla-prinsippet som gjelder. Ikke alle bryggene gir tilgang til landstrøm.

Gi oss beskjed om du planlegger å komme med egen båt på forhånd, slik at vi har en oversikt over antallet båtplasser det er behov for. Dette gjøres enten på mail eller i sammenheng med forhåndskjøp av festivalpass.

CAMP

I kort gange fra Batalden Ishus hvor festivalen finner sted, er det et område tilgjengelig for å sette opp telt. Det er ingen avgift for å sette opp telt, men det er begrenset med plass og førstemann til mølla-prinsippet gjelder, så vi oppmoder de som har ønsker å ta med telt å gi beskjed på forhånd. Dette gjøres i sammenheng med forhåndskjøp av festivalpass, og bidrar til å gi oss en oversikt over hvor mange som ønsker å campe slik at vi kan gi beskjed i god tid om campen blir full.

Campen er et tilbud for Havblikks besøkende, hvor formålet er utelukkende å sørge for nok soveplasser. Vi forventer fremragende oppførsel på campområdet og gjensidig respekt de andre camperne og øyens befolkning. Det er ingen direkte innsjekk på campen eller vakter der tilgjengelig etter festivalen er avsluttet. Det er mulig å campe andre steder på øyen, men vær påpasselig å skaffe samtykke fra eventuell landeier.

Toalett- og dusjfasiliteter på Batalden Ishus blir tilgjengelig for alle på campen.

ALKOHOL OG ALDERSGRENSE

Havblikk har ingen aldersgrense. Det er salg av alkohol på festivalområdet så personer under 18 år vil få egne festivalbånd som indikerer alderen.

  • Unge personer som blir sett nytende alkohol, og som openbart/beviselig er under 18 år, blir fratatt alkohol og utvist frå festivalen.

  • Personer OVER 18 år, som blir observert å kjøpe/servere alkohol til person(er) UNDER 18, blir utvist frå Havblikk.

NB: Husk gyldig legitimasjon – bankkort med bilde, førarkort eller pass.

Ikke tillatt på festivalområdet

  • Medbrakt mat og drikke 

  • Grill/annet påtenningsutstyr 

  • Skarpe gjenstander

Ikke tillatt på festivalområdet

  • Ting som ikke er tillatt i følge norsk lov