REISEVEIEN

Havblikk reisekart.jpg

Kort beskrivelse av reiseveien

FRA FLORØ TIL FANØY: Rutebåten fra Florø til Fanøy heter FJORDGLYTT, og går lørdag. 29. juni kl. 14:30.
FRA FANØY TIL FLORØ: Returbåt til Florø etter konserten går kl. 00:30 (NB: billett til denne båten må forhåndskjøpes), ellers går det vanlig rutebåt på søndag 30. juni kl. 15:25 og 20:50.


Lang beskrivelse av reiseveien

Som det ligger i navnet er Fanøy en øy, og da følger det med at sjøveien er veien man tar for å komme seg dit.
Om du ikke har egen båt finnes det hovedsakelig tre alternative reiseruter du kan ta, og felles for disse er et og samme knutepunkt - nemlig Florø Kai.

Asset 1.png
Asset 2.png
Asset 3.png

ALTERNATIV 1

FLY

ALTERNATIV 2

BIL

ALTERNATIV 3

BÅT


Florø har sin helt egen lufthavn som er knyttet til Oslo, Bergen, Stavanger, Molde og Ålesund. Fra Florø Lufthavn til Florø Kai kan man ta både buss og taxi for en billig penge, mer info finner du her.


Tar du bilen til Havblikk’19? Bilen kan du parkere på Florø Kai til 60,- døgnet, like ved der båten går fra.


Kanskje Norges vakreste båttur får du fra Bergen-Florø med Norled, og i tillegg legger båten til ved Florø Kai, så veien videre til Fanøy blir sømløs! Billetter kan du kjøpe her.

NB: Båten fra Bergen-Florø korresponderer ikke med rutebåten fra Florø-Fanøy den 29. juni, så da anbefaler vi å reise Bergen-Florø på ettermiddagen dagen før (den 28. juni) og ta rutebåten som går fra Florø-Fanøy kl. 20:00. Om ikke kan man ta taxibåt fra Florø-Fanøy, mer info om det her.

 
Asset 4.png
 
 

KNUTEPUNKTET

FLORØ KAI

 
 

Om alt har gått som det skal vil du finne deg selv stående på Florø Kai med et knippe utvalg båter du kan ta, men for å komme deg til Fanøy må du sørge for at du går på båten FJORDGLYTT som går kl. 14:30 fra Florø Kai.